Valitse kehon osa, jota haluat hoitaa

Lopetamme hikoilun myös tässä helteessä!

Hyödynnä 40%: n alennusta 06/19/2024 mennessä ja alkaa elää uudelleen.

Hyperhidroosi – liikahikoilu

Liikahikoilu voi olla synnynnäinen ominaisuus. Liikahikoilun periytyvyyttä on tutkittu. On todettu, että jos jollain perheenjäsenellä esiintyy liikahikoilua, on olemassa mahdollisuus, että myös sinä tulet kohtaamaan tämän epämiellyttävän diagnoosin. Jos tunnet liikahikoilua myös niissä tilanteissa, joissa olet tyyni ja lämpötila on sopiva. Jos kainalosi ja jalkasi ovat hikiset ja kylmät, ja kainalosi hikoavat jo pienestäkin hermostuneisuudesta, voidaan puhua primaarisesta hyperhidroosista. Hyperhidroosi tai liikahikoilu, esiintyy tavallisesti edellä mainituilla alueilla. Hikisiä kämmeniä kutsutaan kämmenien hyperhidroosiksi, hikisiä jalkoja kutsutaan jalkapohjien hyperhidroosiksi ja näiden yhdistelmää käsi-ja jalkapohjien hyperhidroosiksi. Jos hyperhidroosi vaikuttaa myös kainaloihin, sitä kutsutaan kainaloiden hyperhidroosiksi. Kuten voidaan huomata, liikahikoilu sairautena on ollut kauan myös lääkärien tunnistama. Kuitenkin, jos haluaa päästä eroon liikahikoilun vaikutuksista ja pitää yllä esitetyt vartalon alueet vapaina ongelmista, voiden kätellä vapaasti, käyttää lyhythihaista paitaa ilman hikoilevia kainaloita, pitää jalat ja kädet kuivina ja lämpiminä riippumatta ympäröivästä lämpötilasta, ilman leikkausriskejä. Kuten aikaisemmin mainitsimme, liikahikoilusta kärsivät ihmiset voivat joutua maksamaan huomattavia summia vuodessa hoidoista, tietämättä onko hoidoista heille hyötyä, ja ovatko hoidon tulokset vain väliaikaisia. Toisaalta kirurgit pyrkivät mieluummin suosittelemaan leikkauksen korvaamista muilla hoitokeinoilla leikkaukseen sisältyvien riskien vuoksi. Leikkauksen sivuvaikutuksia voivat olla esimerkiksi sydämen rytmihäiriöt sekä niin kutsuttu korvaavaa hikoilua, joka ilmenee jonkin ajan kuluessa leikkauksen jälkeen ja, joka on niin voimakasta, ettei kirurgia ole käytännössä ratkaissut ongelmaa, vaan pahentanut sitä.

Ionoporeesilla ei ole pelkästään positiivisia vaikutuksia, vaan se myös pystyy kokonaan lopettamaan liikahikoilun ongelma-alueilla ja vaikutukset on tiedetty jo vuosikausien ajan. Electro Antiperspirantin myötä iontoforeesin käytöstä on tullut mukavampaa ja miellyttävämpää kuin koskaan ennen. Electro Antiperspirant on kehitetty yhteistyössä ihotautialan huippuosaajien sekä potilaiden kanssa. Olemme luoneet uuden sukupolven tuotteen, joka pystyy lopettamaan liikahikoilun nopeasti, tehokkaasti ja miellyttävästi omassa kodissasi. Tällä hetkellä Electro Antiperspiranttia käyttävät lääkärit ja potilaat ympäri maailman saaden korkeatasoisia hoitotuloksia. Voimme luottamuksella todeta, että käyttämällä Electro Antipespiranttia käyttöohjeita noudattaen, saadaan sata prosenttisella varmuudella liikahikoilu poistettua niin kämmenistä, jaloista kuin kainaloistakin.
Kuten aikaisemmin mainitsimme, liikahikoilusta kärsivät ihmiset voivat joutua maksamaan huomattavia summia vuodessa hoidoista, tietämättä onko hoidoista heille hyötyä, ja ovatko hoidon tulokset vain väliaikaisia. Toisaalta kirurgit pyrkivät mieluummin suosittelemaan leikkauksen korvaamista muilla hoitokeinoilla leikkaukseen sisältyvien riskien vuoksi. Leikkauksen sivuvaikutuksia voivat olla esimerkiksi sydämen rytmihäiriöt sekä niin kutsuttu korvaavaa hikoilua, joka ilmenee jonkin ajan kuluessa leikkauksen jälkeen ja, joka on niin voimakasta, ettei kirurgia ole käytännössä ratkaissut ongelmaa, vaan pahentanut sitä.a

Tuotteen tehokkuus perustuu innovatiiviseen sekä ainutlaatuiseen suunnitteluun ja yhteistyöhön potilaiden kanssa. Tämän vuoksi tuotteen valmistaja, Hightech Production pystyy tarjoamaan rahat takaisin-takuun 50 päivän ajan, mikäli Electro Antiperspirant ei ratkaise ongelmaasi Toisin sanoen, tuotteen kokeileminen on sinulle ilmaista, vaikka liikahikoilu tuotteen kokeilun myötä poistuisi. Ei ole merkitystä, mikä liikahikoilun aiheuttaa, olipa se esimerkiksi stressi. Electro Antiperspirant on aina käyttövalmis, turvallinen, ja tarjoten tehokkuutta, johon muut tuotteet maailmassa eivät pysty. Erään johtavan ihotautilääkärin sanoja lainatakseen ”voit jatkaa kaikkien voiteiden käyttöä, saamatta apua, tai valita Electro Antiperspirantin ja päästä eroon liikahikoilusta jo viikossa”.

Lyhyesti:

1) Haluatko 100 % toimivuustakuun?
2) Haluatko 100 % turvallisuustakuun?
3) Haluatko vastaanottaa tuotteen seuraavana päivänä?
4) Haluatko , että valituksesi käsitellään nopeasti?
5) Haluatko nopeaa teknistä tukea, mikäli tuotteessa ilmenee toimintahäiriöitä?
6) Haluatko uudenaikaisen tuotteen, joka on vastaa EU:n vaatimuksia?
7) Haluatko tuotteen, joka kestää niin kauan, kuin sitä tarvitset ja sen käyttäminen on edullista?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, olet valinnut Electro Antiperspirantin. Kilpailevat tuotteet eivät kykene tarjoamaan mitään tämän kaltaista ja luotamme siihen, että tulet ymmärtämään tämän myös itse vertaamalla tuotettamme muihin markkinoilla oleviin liikahikoiluun hoidossa käytettäviin tuotteisiin.